Spotlight Blocks Bindings Ships
  Home Tour     Catalogue     Contact     Route Description     Read About  Language English/Dutch
 

 

  Spotlight

  BIJZONDERE PRODUCTEN, GEBEURTENISSEN en LINKS / SPECIAL PRODUCTS, EVENTS and LINKS

Deze bedrijven in de schepenwereld doen zaken met ons

VENTIS Scheepstimmerwerk - Enkhuizen
Wij maken alles wat van hout is en aan een schip zit” hoor je vaak bij Ventis. Een keur aan schepen,van botter tot megajacht, van zeegaand charterschip tot scherpe jachten uit de 8-meter klasse is in de afgelopen jaren afgebouwd, gerepareerd, getuigd of voorzien van een nieuwe mast of zwaard.

Heerlien Klassieke Schepen - Workum
Een werf die uw liefde voor uw schip begrijpt en met een frisse kijk uw opdracht perfect uitvoert. Of het nu gaat om een (deel)restauratie, interieurinrichting, teakdek of rondhouten, we zorgen ervoor dat uw wensen gerealiseerd worden.

Workumer Jachthaven - Workum
De Workumer Jachthaven is een compleet en modern geoutilleerd watersportbedrijf met ligplaatsen met halve zijsteigers en water en elektra binnen handbereik, ruime parkeergelegenheid, sanitaire voorzieningen, wasserette, kinderspeelplaats, verwarmde winterberging en een servicedienst. Een team van gespecialiseerde watersporttechnici is deskundig en ervaren in onderhoud, reparatie, refits schilderwerk, interieur- en houtbouw.

Dirk Blom Lemsteraken - Workum
Lemsteraken, dat is waar Dirk Blom Lemsteraken voor staat. Deze schepen stralen kwaliteit en betrouwbaarheid uit en hebben stuk voor stuk een onmiskenbaar karakter.

Pier Piersma - Heeg
Vanaf 1977 één van de bekendste werven in Nederland op het gebied van Ronde- en Platbodemjachten.

Wind en Water - Martijn Perdijk - Heeg
Bouw en restauratie van Tjotter, Fries jacht, Boeier en Jol vanuit jarenlange ervaring, historisch verantwoord en met oog voor lijn.

Toplicht - Ausrüster der Klassiker
Wir bieten fast 10.000 Ausrüstungsteile für klassische Schiffe und traditionsbewusste Schiffseigner: aus Messing, Bronze und feuerverzinktem Stahl, aus Teer und Tampen, aber auch aus modernen Materialien.

M. de Groot - Stavoren
Ons bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Van start gegaan als zeilmakerij in 1904 houden wij ons nu vooral bezig met scheepstuigerij.

Jachtwerf van Rijnsoever - Deil
Vakmanschap, kennis en ervaring zijn de eisen die u moet stellen aan de bouwer die voor u een nieuw schip gaat bouwen. Bij Jachtwerf van Rijnsoever Deil B.V. aan het schitterende riviertje de Linge wordt jaarlijks een zestal traditionele jachten gebouwd die moeten voldoen aan zeer hoge eisen. Eisen die niet alleen door de opdrachtgevers worden opgesteld, maar ook aan de CE-eisen moet worden voldaan.

RopeWarehouse - Massachusetts USA
It’s a running joke around here, but it really is true – our mission at R&W is to make people happy. Really! We figure that if we focus on our customers, giving you the kind of service, quality products, and value pricing we would want, then that’s going to translate into a winning combination for us all. At least that’s what WE think….

J2-DC - Groningen
J2-DC spant zich onder andere in om deze website (j2-dc.nl) tot een succes te maken. De medewerkers zijn grote liefhebbers van het houten (zeil)schip. Zo kwamen zij in contact met Ording, omdat hun blokken en beslag natuurlijk hun schepen sieren. 

  Ording special wooden blocks   Other products  
Becket block
Bronze pulley block
Deckblock
Delrin sheaves
Double pulley block
Halyard block
Mainsheet block
Poulie marine
Pulley block
Ropeblock
Sailing pulleys
Sheave Block
Snatchblock
Swivel pulley block
  Blocks with internal bindings
Blocks with external bindings
Stropblocks
Special blocks
Bindings

J2-DC
 © 2011
J2-DC